URGENT

Torna l’Assumptes Interns. el programa d’actualitat municipal de RP.

Compartiu aquesta història

El programa dels serveis informatius de RP, torna a la programació, coincidint amb el final de la Setmana Santa.

L’Assumptes Interns és un programa d’entrevistes amb profunditat amb els representants polítics del nostre municipi. En la nova temporada el programa entrevistarà a tots els regidors del govern i també als regidors a l’oposició. En total seran 13 programes; els 9 primers per entrevistar als regidors de govern tan del PSC com de CiU, i en l’última setmana d’emissió regular de la programació de RP, entrevistarem cada dia a un dels caps de llista de les passades eleccions municipals.

La primera convidada serà la regidora d’ensenyament, joventut i transport; Antònia Petit.

Amb ella parlarem de l’organització escolar pel proper curs a la llar d’infants, del transport públic del pla de joventut, recentment aprovat pel ple municipal i dels projectes de futur d’aquestes carteres de govern.
El programa s’emetrà després de l’informatiu del Migdia, tan en l’edició de la 1, com la repetició en l’edició de les 3 de la tarda.

Com l’any passat les entrevistes es podran trobar també a través de la nostra plana web.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics