URGENT

Malgrat obrirà al maig el pas de la Pomareda.

Compartiu aquesta història

Segons informa el Malgrat Confidencial, les obres del pas soterrat de l’avinguda de la Pomereda de Malgrat de Mar estan pràcticament enllestides. Segons la cap de l’obra, Lorena Morales, un cop enllestides les tasques d’asfaltatge, només caldrà acabar totes les voreres, fer la plaça, senyalitzar i condicionar tota l’àrea, unes feines que permetrien inaugurar el pas el proper dia 9 de maig.

Les obres per soterrar l’antic pas a nivell de l’avinguda de la Pomereda, que dóna accés a la zona de la platja de les fàbriques, van començar fa dos anys, temps en el que l’accés en aquesta platja en vehicle ha estat tallat en aquest punt, al capdavall del carrer Abad Oliva.

Diversos problemes administratius han fet que el termini per acabar les obres s’anés canviant. En un primer moment es va parlar del mes de maig de 2008. L’última data fixada era aquest passat mes de març per poder tenir obert el pas soterrat per a vehicles per Setmana Santa. Finalment, s’obrirà just un any després de la previsió inicial.

Malgrat Confidencial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics