URGENT

El senat aprova donar més diners pel Pla de Ferroviari de Barcelona

Compartiu aquesta història

El ple de la Cambra Alta va aprovar la passada setmana una moció de CiU que insta el Govern a complir amb la dotació econòmica prevista inicialment de 6.135 milions d’euros, per al període 2008-2015, en el Pla d’Infraestructures Ferroviàries de Barcelona.

La moció, defensada per la senadora i regidora de Calella, Montserrat Candini, suposaria incrementar en 2.100 milions d’euros els 4.000 milions aprovats recentment pel Consell de Ministres per a aquest projecte. A més, la moció insta el Govern a traspassar el servei de rodalies de RENFE a la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, Candini va criticar el vot contrari per part dels senadors de l’Entesa dient assegurant que ERC i ICV perden el seu perfil polític al renunciar a la defensa del servei de Rodalies de Barcelona.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics