URGENT

L’exdirector del taller d’ocupació de Malgrat de Mar vol continuar cobrant el sou fins que es resolgui el recurs de l’Ajuntament.

Compartiu aquesta història

El conflicte entre el que fou director del Taller d’Ocupació de Malgrat de Mar, Ramon Solé, i l’Ajuntament d’aquest municipi, lluny d’acabar-se, va obrint nous capítols.

L’últim l’ha protagonitzat el mateix Solé quan, aquest dilluns, ha demanat als jutjats de Mataró, que se li pagui el sou fins que quedi resolt el recurs que l’Ajuntament ha presentat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), al·legant que el seu contracte era indefinit.

Ja al mes de novembre un jutge es va pronunciar sobre l’acomiadament del director del taller d’ocupació de Malgrat de Mar, Ramon Solé, el juny del 2008. L’acomiadament es va considerar nul i s’obligava l’Ajuntament a readmetre el treballador i a pagar-li els salaris pendents. L’Ajuntament va acceptar pagar-li el sou fins al mes desembre, data en la qual es va donar per finalitzat el taller d’ocupació, però, no el va readmetre, perquè va recórrer la sentència al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
Solé va ser l’encarregat de dirigir un taller ocupacional al municipi dividit en 2 fases. En el moment d’iniciar-se la segona fase, tots els treballadors del taller van tornar a ser contractats excepte al director del taller que d’aquesta manera quedava acomiadat. Solé va protestar durant els mesos d’estiu davant la porta de l’Ajuntament i va denunciar el cas a la justícia a finals d’agost.

 ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics