Malgrat rep 6 milions d’€ per a modernitzar les infrastructures turístiques.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat de Mar disposarà de gairebé sis milions d’euros per construir un equipament sociocultural. Es tracta d’un préstec a baix interès dels que concedeix el Ministeri de Turisme per a modernitzar les infraestructures turístiques. Aquests diners s’han demanat per tal de poder tirar endavant el teatre-auditori de Malgrat. Ho ha confirmat l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy a RP.

La població té prevista la construcció d’un teatre auditori on actualment hi ha l’aparcament de sorra del camp de futbol, una obra que podria costar uns 15 milions d’€, segons les estimacions del consistori.

Ara bé, aquests diners no són subvencions sinó una línia de crèdit a baix interès, que es podrien destinar els diners a inversions relacionades amb el teatre auditori. Campoy a més explica que el crèdit té 5 anys de carència, i que el tipus d’interès és del 0.5% a retornar en 15 anys.

Aquests crèdits es coneixen com el “pla renove” del sector turístic perquè tenen com a objectiu finançar els municipis que pretenen rehabilitar equipaments i entorns urbans i naturals amb la intenció de millorar com a destinació turística. En aquesta convocatòria, la del 2008, el Ministeri de Turisme a concedit 157 milions d’euros a un total de 65 municipis de tot l’Estat. D’aquests diners, més de la meitat recauran a Catalunya on serviran per finançar 27 projectes.

Malgrat Confidencial / Ràdio Palafolls

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics