URGENT

PLF s’apropa als 6400 electors en es properes eleccions europees

Compartiu aquesta història

Com és habitual davant de la celebració d’uns comicis electorals, l’Ajuntament de PLF exposa les llistes del cens per tal de comprovar que les dades dels votants són les correctes.Les eleccions Europees es celebraran el proper 7 de juny, i segons les dades del cens, PLF tindrà en aquestes eleccions 6377 electors, un 3.5% més que en les passades eleccions a les Corts Espanyoles del març del 2007.

Del nombre de palafollencs cridats a les urnes el proper juny, 44 són palafollencs que viuen a l’estranger i 21 són persones de nacionalitat estrangera, lògicament de la Unió Europea, i que viuen actualment al nostre municipi.

Pel que fa al nombre de meses electorals, PLF mantindrà les 9 meses habituals en 3 col·legis electorals; un a St. Genís, un altre al barri de St. Lluís i finalment, el principal centre electoral, a l’escola Les Ferreries de PLF.

Les llistes estaran exposades fins el proper dilluns 27 d’abril.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics