URGENT

Clara Usón és avui la convidada del tast de Lletres

Compartiu aquesta història

 

L’escriptora catalana va ser guardonada el passat mes de febrer amb el premi Biblioteca Breu per la seva obra Cor de Napalm.

Avui Usón visitarà la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls a les 8, per parlar en primera persona d’aquesta novel·la, que narra la història de l´amor d´un nen per la seva mare a mode del mite d´Èdip, però adaptat a la modernitat.

Clara Usón aconsegueix a través de Cor de napalm un còctel equilibrat en què hi intervenen el bon sentit de l´humor, el ritme àgil i l´originalitat, tot plegat a través d´intercalar la narració de diferents històries i d´un treball intens per crear personatges originals i complets, com és el cas de Fede, el nen protagonista.

Cor de napalm és la cinquena novel·la de Clara Usón després de Les nits de Sant Joan, amb la que va ser premiada amb el premi Femenino Lumen el 1998, Primer vol, El viatge de les paraules i Perseguidores.

La trobada Tast de Lletres és una cita literària organitzada per la Revista Independent de Palafolls (RIP), amb la col·laboració de l´Ajuntament de Palafolls, i que tenen com objectiu que els lectors puguin intercanviar impressions i xerrar directament amb els escriptors.
D´ençà de la seva primera sessió, el Tast de Lletres ha comptat amb la presència d´escriptors de diferents tarannà com són Núria Ribó, Mariolina Venezia, Najat El Hachmi o Josep Maria Sala-Valldaura, entre molts altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics