URGENT

Demà RP regalarà roses i llibres entre els seus oients.

Compartiu aquesta història

Aquesta diada de St. Jordi RP ha volgut obsequiar la fidelitat dels seus oients ho farà regalant roses i llibres en un dia que a més comptarà amb una programació especial.

Si el temps ho permet el programa Tot A Punt i els butlletins horaris es faran en directe des de la pl. Del Fòrum Palatiolo, des d’on a més cada hora s’entregaran gratuïtament roses de l’emissora entre els seus oients. Per aconseguir aquestes roses només caldrà estar atent a la programació de la jornada.

A banda d’aquestes roses, cada hora sortejarem un paquet de Rosa i llibre cedits per la Floristeria Tot Jardí i per les Llibreries Colors i La Pilona.

Cada hora es sortejarà entre els participants un d’aquests paquets, i el guanyador podrà decidira qui vol regalar el paquet de Rosa i Llibre. Després la unitat mòbil de RP es desplaçarà per fer l’entrega del paquet allà on sigui el destinatari, a un radi màxim de 10 km de PLF. A més es podrà triar si l’actor que farà l’entrega ho faci de forma romàntica o bé divertida. En total seran 4 paquets diferents, un per a cada hora de programació matinal.
Per participar en aquests sorteig només caldrà trucar demà, mentre dura el programa, o bé ja mateix enviant un correu electrònic a rosa@radiopalafolls.cat, ja que el primer lot que s’entregarà a les 9.30 es farà a partir dels correus rebuts fins a aquella hora.

Així RP vol premiar la fidelitat de la seva audiència en una jornada especial, ara que s’acosta el seu 4t aniversari.

Més informació de la promoció a www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics