Demà RP regalarà roses i llibres entre els seus oients.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta diada de St. Jordi RP ha volgut obsequiar la fidelitat dels seus oients ho farà regalant roses i llibres en un dia que a més comptarà amb una programació especial.

Si el temps ho permet el programa Tot A Punt i els butlletins horaris es faran en directe des de la pl. Del Fòrum Palatiolo, des d’on a més cada hora s’entregaran gratuïtament roses de l’emissora entre els seus oients. Per aconseguir aquestes roses només caldrà estar atent a la programació de la jornada.

A banda d’aquestes roses, cada hora sortejarem un paquet de Rosa i llibre cedits per la Floristeria Tot Jardí i per les Llibreries Colors i La Pilona.

Cada hora es sortejarà entre els participants un d’aquests paquets, i el guanyador podrà decidira qui vol regalar el paquet de Rosa i Llibre. Després la unitat mòbil de RP es desplaçarà per fer l’entrega del paquet allà on sigui el destinatari, a un radi màxim de 10 km de PLF. A més es podrà triar si l’actor que farà l’entrega ho faci de forma romàntica o bé divertida. En total seran 4 paquets diferents, un per a cada hora de programació matinal.
Per participar en aquests sorteig només caldrà trucar demà, mentre dura el programa, o bé ja mateix enviant un correu electrònic a rosa@radiopalafolls.cat, ja que el primer lot que s’entregarà a les 9.30 es farà a partir dels correus rebuts fins a aquella hora.

Així RP vol premiar la fidelitat de la seva audiència en una jornada especial, ara que s’acosta el seu 4t aniversari.

Més informació de la promoció a www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics