URGENT

El PP demana que es retornin els diners d’una taxa municipal.

Compartiu aquesta història

En una moció que es tractarà en el proper ple municipal, el grup popular demana que el consistori retorni el que ha estat cobrant aquests últims anys per canviar de titularitat en un establiment o local.

Actualment aquesta taxa es grava amb uns 114€, però el PP considera que és il·legal. Ho fa atenent a una resolució del Tribunal Superior de Justícia que va dictaminar que una taxa similar a l’Ajuntament del Masnou era il·legal i la va anular l’any passat.

Considerant aquesta sentència, el PP creu que cal seguir un criteri de justícia, i per això reclama devolució d’un tribut que segons els populars l’Ajuntament no hauria d’haver aprovat mai.

Aquesta moció serà una de les que es tractaran al proper ple, previst per aquests proper divendres, i que com sempre serà trnsmés per RP en directe.

El grup popular també ha presentat una altra moció per aquests ple, ja que també demanarà que les taxes que es van apujar un 4.5% aquests 2009, preveient que seria l’índex del IPC, es rebaixin al constatar que finalment aquests valor va ser definitivament del 1.6%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics