URGENT

Jornades de Portes Obertes a la llar d’infants abans de les preinscripcions.

Compartiu aquesta història

De dilluns a dimecres de la propera setmana la llar d´infants “Palafollets” celebrarà unes jornades de portes obertes per tal que els pares puguin visitar les instal·lacions del centre públic just abans d´iniciar-se el període de preincripcions al centre.

Els pares que vulguin conèixer les instal·lacions del centre, però, han de concretar la seva visita a través del telèfon. Les visites es faran a partir de les 6 de la tarda. La directora de la Llar d’Infants, Sandra Jiménez, explica que la visita també servirà per explicar i aclarir la metodologia de treball del centre educatiu.

Un cop passades les jornades de visita, el proper dijous dia 30, es convocarà a tots els pares interessats en apuntar el seu fill o filla a la Llar d’infants a una reunió informativa per tal d’aclarir els dubtes sobre la tramitació de les preinscripcions i del procés de matrícula.
Segons la directora del centre, aquesta reunió aclarirà dubtes també d’alguns serveis que ofereix la llar d’infants, com ara el d’acollida.

El període de preinscripcions al centre començarà el proper dia 4 de maig i s’allargarà fins el dia 15 del mateix mes. Després es farà la baramació i els períodes de reclamacions i la matrícula oficial es farà ja al mes de juny.

Les bases, el calendari i la documentació necessària la podeu trobar a la plana web de l’Ajuntament de PLF.
Enguany la llar d’infants oferirà, com ja va avançar la regidora d’ensenyament, Antònia Petit, un nou grup de 8 places per a alumnes de 0 a 1 any, i en un principi mantindrà l’oferta actual de places entre els dos centres habilitats; la pròpia llar d’infants i l’annex de la pl. del fòrum Palatiolo.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics