URGENT

Dols gols psicològics allunyen l’Amateur A del títol.

Compartiu aquesta història

La lluita pel liderat del grup 16è de la 2a territorial de futbol continua viva. En la passada jornada, però, un dels candidats, el PLF, quart classificat, va deixar escapar una bona oportunitat per no despenjar-se de la lluita per les primeres places després de perdre a casa contra l’Arbúcies.
Els palafollencs van encaixar dos gols psicològics, un a l’inici de la primera part i un altre just a la represa, que van fer perdre als palafollencs els tres punts. De res va servir el gol de Jaime al minut 90. Els de casa es van mostrar molt febles a nivell defensiu. Per altra banda els seus rivals no van fallar. El 3r classificat, el Calonge es va imposar clarament per 4 a 0 al Gibert, i el Begur i el Guíxols, van guanyar fora de casa seva i continuen coliderant la taula. Ara l’amateur A ha passat del 4t lloc a la 7a posició, a 9 punts del liderat.

El B va guanyar i convencent al Maçanet al municipal palafollenc per 3 a 1.

El Cadet no va tenir rival en el Cirera, que va marxar del nostre municipi amb una important golejada en contra, 6 a 1.
El juvenil aquesta jornada descansava mentre que l’Aleví va perdre a casa contra el Masnou per 4 a 5.
Per la seva banda el prebenjamí A va caure a casa del Tordera per 7 a 5, mentre que el B va esgarrapar un punt també a Tordera després d’empatar a 3.

El St. lluís de Futbol Sala continua a la zona tranquil·la de la taula després de guanyar al Serra marina per 2 a 4.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics