URGENT

L’Ajuntament contractarà aturats sense prestació per eliminar les barreres arquitectòniques de PLF.

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc està ideant el seu propi pla Zapatero. Segons va informar el regidor d’obres de l’Ajuntament de PLF, Antoni Marín, divendres passat a RP, el consistori està pensant en contractar a persones a l’atur per crear petites brigades de treball que, juntament amb el personal d’obres de l’Ajuntament, s’encarregaran d’acondicionar carrers del nostre municipi sobre tot pel que fa a l’eliminació de barreres arquitectòniques. Així ho explicava el regidor en l’entrevista en aquesta emissora.

Segons el regidor molts palafollencs els falta alguns mesos de cotització per tal de poder rebre la prestació d’atur i la intenció del consistori és contractar a aquests perfil de persones per tal que un cop acabin els seus serveis puguin rebre aquesta ajuda a la desocupació i mitigar així els efectes de la crisi.

Fa uns dies el misitre de treball, Celestino Corbacho explicava que hi havia moltes famílies que, tot i estar a l’atur no rebien cap tipus de prestació econòmica perque no havien cotitzat el mínim.
Ara l’Ajuntament de PLF pretén ajudar a aquest tipus de família a través d’aquesta iniciativa, que segons Marín s’espera poder posar en pràctica en breu.

Els contractats seran seleccionats a través de la borsa de treball de PLF, i seran preferiblement del nostre municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics