URGENT

8 detinguts a Malgrat per robatoris i tràfic de drogues en 3 operacions diferents

Compartiu aquesta història

Segons ha informat la Policia Local de Malgrat de Mar, el cos de seguretat va detenir la setmana passada vuit persones per diversos robatoris i tràfic de drogues.

Es tracta de tres accions independents i sense una aparent relació entre elles entre el 20 i el 23 d’abril, en aquest municipi. D’una banda, dilluns passat es van detenir tres persones per un robatori en una botiga d’informàtica situada al carrer Girona del municipi. D’altra banda, dijous els agents de la Policia Local de Malgrat de Mar van detenir un jove per tràfic de drogues, després que un menor de nacionalitat danesa i el seu tutor, que es trobaven de vacances a Malgrat, van denunciar a les dependències de la Policia Local que un jove repartidor de publicitat li havia venut al menor una determinada quantitat de marihuana.

L’última detenció va ser la diada de St Jordi, quan es va detenir a quatre persones per petits robatoris en el mercat setmanal. Aprofitant la gran afluència de gent al mercat del dijous, donat que també s’hi estava celebrant la Diada de Sant Jordi, els lladres robaven les carteres dels vianants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics