Bona jornada esportiva pels equips amateurs palafollencs.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els dos equips de futbol territorial del nostre municipi, l’Amateur A i el B, van resoldre positivament els seus partits del cap de setmana. L’A va vèncer al Fornells al seu domicili per 0 a 2, cosa que li permet escalar posicions, però continua lluny del liderat, que ocupa el Begur amb 64 punts, 8 més que els palafollencs. En aquesta categoria encara falten 4 jornades per acabar la lliga.

El B també va guanyar per la mínima al Lloret, per 0 a 1, cosa que li permet estar còmodament a la part mitja de la taula, a falta de dues jornades per acabar la lliga.

El cadet també va vèncer, amb més solvència que la resta d’equips palafollencs, a domicili del St. Pol per un 2 a 6, mentre que l’Infantil va aconseguir els 3 punts després de guanyar per 0 a 2 a casa, contra Ricoh Premià.

Els equips de futbol 7 descansaven excepte el Benjamí A que va jugar un torneig, amb 6 equips més, a Caldes de Malavella. L’equip palafollenc va quedar en 5a posició del torneig que es va endur el Quart.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics