URGENT

Els barcelonistes de PLF celebren la victòria del Barça contra el Madrid.

Compartiu aquesta història

Dissabte a les 8 del vespre era quasibé impossible trobar una cadira lliure en els bars del nostre municipi on es podia veure el clàssic de la lliga espanyola; el Madrid – Barça.

El duel però es va viure, com és lògic de diferents maneres en els bars que congregaven més culers o més seguidors blancs. Al xiulet final de l’àrbitre, l’esclat d’alegria era evident per part dels seguidors del barça, després que els blau-granes escombressin a l’equip blanc en el seu propi estadi per 2 a 6.
El president de la Penya Barcelonista de PLF, Xavier Serra, explica que el partit era complicat contra l’etern rival, cosa que li dóna un valor afegit.

Molts petards i botzines de cotxes celebraven el triomf davant l’etern rival pels carrers de PLF, però la festa es va traslladar a d’altres municipis veïns com Malgrat de Mar, que de nou va viure la celebració blau-grana pel passeig Marítim del municipi o a la plaça de la barretina, on hi ha la penya barcelonista de Malgrat.

Aquesta setmana la celebració es pot repetir si el Barça doblega al Chelsea de Gus Hiddink, a Londres, cosa que li donaria el passi a la 2a final de la temporada; la final de la lliga de campions a Roma.

Tot i l’empat a 0 al Camp Nou, Serra confia en un bon resultat a Londres. Un empat en gols ja valdria a l’equip blau-grana per ser a la final de Roma.

La Penya estudia possibles accions si el Barça es classifica per aquesta final de la Lliga de campions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics