URGENT

Ja es pot sol.licitar un dels 23 pisos de lloguer amb protecció de Tordera.

Compartiu aquesta història

Avui dimarts s’obre, el període de sol·licituds per participar en el sorteig de 23 pisos de protecció oficial per a menors de 35 anys, en règim de lloguer.

Per accedir a un d’aquests habitatges de promoció pública, situats a l’Avinguda Països Catalans 13 i 15 de Tordera, cal acreditar el compliment dels requisits que demana la Generalitat. En aquest sentit, el consistori torderenc ha recomanat a les persones interessades que s’informin correctament sobre la documentació que cal aportar en el moment de fer la sol·licitud.

El proper 12 de juny, dia del termini de presentació de sol·licituds, es realitzaran les valoracions d’acord amb la documentació aportada, segons la normativa. Finalitzats els 10 dies de reclamacions i després de la seva revisió, s’aprovarà la llista definitiva d’admesos i exclosos, entre les quals es realitzarà un sorteig públic per determinar les persones adjudicatàries i els pisos concretament assignats. Les persones admeses que no hagin resultat adjudicatàries formaran una llista d’espera, de tres anys de vigència, que servirà per cobrir eventuals baixes que es produeixin entre els adjudicataris seleccionats o, també, per cobrir altres possibles vacants que es produeixin en promocions d’habitatges de lloguer similars al municipi.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics