URGENT

Campoy defensa els objectius de la Plataforma d’Agustí.

Compartiu aquesta història

La proposta de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, de crear una plataforma per fer front comú i demanar reajustaments en el finançament dels ens locals ha rebut un nou suport.

L’alcaldessa de Malgrat, la socialista Conxita Campoy, ha expressat la seva sintonia amb les reivindicacions d’Agustí. Campoy explica que hi ha moltes competències que no són municipals, però per a les que els consistoris han d’aportar-hi fons municipals. És per això que Campoy creu que, si els Ajuntaments han d’assumir aquestes competències, cal donar als consistoris els recursos necessaris per poder tirar endavant aquestes accions.

Precisament dijous el ple de Malgrat va acabar aprovant una moció d’ICV, en la que es demanava, en un sentit similar, que el govern faci un fons anticrisi, destinat per aportar diners per a les despeses municipals en les competències que no els pertanyen.

Campoy es suma així al suport de la plataforma que donava ahir l’alcalde de Calella, el també socialista Josep Maria Juhé, qui compartia la preocupació de l’alcalde palafollenc sobre el finançament local de matèries que no els pertanyen.

Agustí va fer la proposta de Plataforma a finals d’abril, i tot i que proposava que fos de municipis similars a PLF en nombre d’habitants, ja que es comparteixen uns problemes similars, de moment li han donat suport alcaldes de municipis més grans com Malgrat o Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics