URGENT

El repetidor de TDT de Malgrat podria començar a funcionar correctament a finals de mes

Compartiu aquesta història

Aquesta és la previsió que dona avui l’Ajuntament de Malgrat donant de referència la plana web tdt.cat.

A principis del 2007 el consistori va cedir uns terrenys al turó de Can Serra per instal.lar-hi un repetidor de TDT, amb el que s’havia de garantir la cobertura total al municipi. Dos anys més tard el repetidor ha funcionat parcialment, però no serà fins a finals d’aquests mes, si es compleixen les previsions, que donarà el servei complet. Ho explica a RP, el regidor de noves tecnologies de Malgrat, Antoni Puignou.

Tot i això la pròpia plana web assegura que les dates de desplegament es donen a nivell orientatiu, i que depèn de les possibles afectacions que sorgeixin, de la disponibilitat de senyal per part dels radiodifusors.

El repetidor de Malgrat no depèn de l’Ajuntament sinó de les empreses de telecomunicació, i el consistori sols ha donat els terrenys i ha acondicionat l’espai. Puignou assegura que amb l’entrada en funcionament del repetidor s’aconseguirà la cobertura total al municipi.

El mateix regidor ha explicat que el repetidor ja dóna senyal de tv3, però que aquests dies s’hi està fent treballs i ajustos que poden alterar la cobertura del repetidor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics