URGENT

PLF instal.larà els repetidors que calguin per veure la TDT al municipi.

Compartiu aquesta història

A falta de poc més d’un mes per a l’apagada de la tv analògica, el nostre municipi encara té diferents zones fosques de cobertura de la nova tecnologia de la TDT.

Aquesta és una de les preocupacions de l’Ajuntament de PLF. Tan és així que el regidor de Serveis del consistori, Joan Gallart, va assegurar divendres passat al programa Assumptes Interns de RP, que al nostre municipi s’instal.laran el nombre de repetidors necessaris com per permetre una bona recepció de la TDT. Gallart assegura que els tècnics en telecomunicacions han començat a estudiar on cal posar les antenes.

Gallart assegura que s’intentarà tenir els repetidors apunt per al dia 30 de juny, data amb la que el Maresme viurà l’apagada analògica, i va assenyalar el caravanning de St. Genís com una de les zones on és difícil rebrà el senyal de la TDT.

En l’entrevista amb RP, Gallart va assegurar que la despesa pública d’electricitat de PLF és acceptable, tot i que va anunciar noves mesures per rebaixar la factura de la llum municipal.
A banda del canvi gradual dels antics fanals per d’altres de més eficients i econòmics, el regidor va assegurar que des de fa uns mesos s’instal·len al nostre municipi reguladors d’intensitat a l’enllumenat públic, per tal de reduir la intensitat dels fanals a partir d’una certa hora.

Gallart va recordar que el CCM està negociant la compra de l’electricitat mancomunada entre tots els ajuntaments cosa que podria reduir el cots de la despesa elèctrica en un 5%.

Més Informació sobre la TDT- AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics