URGENT

El teatre esclata d’alegria amb la victòria blaugrana a la final de la lliga de Campions.

Compartiu aquesta història

Les més de 260 persones que ahir es van congregar al teatre municipal per seguir la final de la Campions van vibrar com mai  seguint el partit en la pantalla gegant instal.lada al recinte.

Ja a l’entrada no hi havai dubtes sobre la victòria blaugrana i els primers assistents a la final explicaven als micròfons de RP, les seves previsions del que seria el partit més important de la temporada.

Ningú, però, va encertar el resultat final, 2 a 0 a favor del Barça que es va endur la seva 3ª copa d’Europa, i el seu 3r títol de la temporada aconseguint un triplet històric.

Els primers minuts es van viure però amb neguit davant la sortida incissiva del Manchester United fins que, al minut 10, un providencial Eto’o avançava al barça al marcador. El teatre ho va viure així.

A partir d’aquell moment el Barça no va tenir rival i va poder desplegar el seu futbol imposant-se a l’equip anglés. No seria fins a la 2a part que Messi ,de cap, arrodoniria el resultat amb el segon gol dels catalans. El teatre esclatava llavors d’eufòria.

Al final, victòria blaugrana, la 3 copa d’europa de l’entitat i el 3r títol aconseguit aquests mes de maig del 2009. Al xiulet de l’àrbitre: esclat d’alegria dels aficionats culers que abarrotaven el teatre municipal de PLF

L’alegria va continuar encara al teatre fins a l’entrega del trufeu als jugadors del Barça, i just després ja es començaven a escoltar els petards i els clàxons dels vehicles passejant-se pel centre del municipi de PLF i també dels pobles veïns.

Els organitzadors de la pantalla gegant han valorat com a molt positiva l’experiència per la resposta de la gent i també per que en les dues pantalles gegants l’equip de Josep Guardiola ha sortit victoriós.

Segons la Policia Local la victòria del Barça no va provocar aldarulls al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics