URGENT

L’alcalde de PLF lloa l’actitud de treball del govern i de l’oposició davant una legislatura difícil.

Compartiu aquesta història

Ahir es va creuar l’equador de la present legislatura. El 27 de maig del 2007 els palafollencs votaven el nou Ajuntament, i avui dos anys després d’aquells comicis, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí passa balanç dels primers anys de legislatura i dels dos anys que falten per a les noves eleccions.

Un cop passats els comicis el PSC, que va resultar guanyador amb majoria absoluta, va pactar una coalició de govern amb CiU, amb tres representants. D’aquesta manera el govern local el formen 10 regidors, mentre que el PP, 3a força local, ERC, que manté un regidor i ICV-EUA, que aconseguien representació per primera vegada al municipi, es mantenien a l’oposició.

Agustí afirma que l’equip de govern ha necessitat un temps d’adaptació. Per una banda la dels 4 regidors del PSC que eren nous en aquesta legislatura i per l’altra banda ha calgut adapatar-se a l’entrada al govern dels 3 regidors de CiU. L’alcalde, però assegura que el resultat final del govern ha estat millor del que s’esperava i que entre els regidors hi ha “bon rollo”.

Per altre banda el batlle també ha lloat la tasca que fa l’oposició al consistori, assegurant que està fent una feina digna i adequada fugint dels temes de la baixa política.

Sobre la situació econòmica de ‘Ajuntament Agustí assegura que de moment no ha afectat als serveis que es donen des del consistori, i que de moment no s’ha hagut de demanar diners al banc, tot i que sí s’han hagut de prendre mesures contra la crisi.

Sobre la feina feta Agustí explica que el consistori s’ha centrat a fer obres de petit format, com acabar el casal de la dona, l’adequació de la masia de Can Batlle entre d’altres. L’alcalde a recordat que paral.lelament al municipi s’han fet obres importants com Inditex, l’Ampliació de l’autopista o el clavegueram de Ciutat Jardí.

Sobre els propers anys de legislatura Agustí assegura que cal afrontar el repte d’aguantar la crisi econòmica i de sortir-ne reforçats. L’alcalde apunta que els propers mesos seran determinats per a la legislatura.

Sobre el seu futur com a candidat a les properes eleccions Agustí assegura que no toca parlar dels propers comicis i que prendrà una decisió en un any

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics