Alumnes de PLF participen en una exposició de cartells a l’hospital de Calella.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El vestíbul del centre hospitalari acull fins el proper divendres, una exposició de cartells d’alumnes maresmencs a l’entorn del Dia Mundial Sense Tabac.

L’exposició consta de diverses propostes elaborades per alumnes de 6è de primària de fins a 15 escoles de la comarca, entre ells alumnes de PLF, que participen en la Campanya del Programa de Difusió dels Riscos dels Tabac en la Infància i l’Adolescència, amb la coordinació del Programa Intermunicipal de Drogodependències de l’Alt Maresme.

Finalitzada l’exposició, la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, que gestiona el centre sanitari, lliurarà un premi al millor cartell, “amb més capacitat comunicativa, més rigor, millor disseny i qualitat de realització”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics