URGENT

Alumnes de PLF participen en una exposició de cartells a l’hospital de Calella.

Compartiu aquesta història

El vestíbul del centre hospitalari acull fins el proper divendres, una exposició de cartells d’alumnes maresmencs a l’entorn del Dia Mundial Sense Tabac.

L’exposició consta de diverses propostes elaborades per alumnes de 6è de primària de fins a 15 escoles de la comarca, entre ells alumnes de PLF, que participen en la Campanya del Programa de Difusió dels Riscos dels Tabac en la Infància i l’Adolescència, amb la coordinació del Programa Intermunicipal de Drogodependències de l’Alt Maresme.

Finalitzada l’exposició, la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, que gestiona el centre sanitari, lliurarà un premi al millor cartell, “amb més capacitat comunicativa, més rigor, millor disseny i qualitat de realització”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics