URGENT

El repetidor de TDT de Malgrat ja funciona.

Compartiu aquesta història

Dins el marc del pla Catalunya Connecta, la Generalitat ha activat 10 nous centres emissors de Televisió Digital Terrestre (TDT) arreu del territori que permetran ampliar o donar cobertura dels serveis disponibles de televisió digital terrestre (TDT) a 22 municipis repartits en 10 comarques.

Entre aquests repetidors hi figuren els de Malgrat de Mar i Sta. Susanna.

Aquests nous centres emissors donaran cobertura, o l’ampliaran en determinades zones d’ombra o disseminades en aquests municipis.

El de Malgrat, que es va començar a muntar al turó de Can Serra a principis del 2007, fins ara tan sols emetia el programa 1 de TV3. Ara amb la posada en marxa d’aquests repetidor, i segons confirmava el regidor de noves tecnologies de Malgrat de Mar, Antoni Puignou, la cobertura de TDT haria de ser completa al municipi veí.

PLF, que encara té deficiències en la recepció del senyal digital, està aquests dies treballant per definir les zones fosques i establir, juntament amb tècnics de telecomunicacions les solucions possibles, instal·lant el nombre necessari de repetidors

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics