Les treballadores d’Inmotac es manifesten pel centre de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La 15a de treballadores de l’empresa Inmotac, que divendres passat es van trobar les portes de l’empresa tancada i una carta d’acomiadament, s’han manifestat aquests matí pel nostre municipi.

Ho han fet des del barri de Sta. Maria, allà on el responsable d’Inmotac hi té un altre negoci i ha seguit pels carrers del centre del municipi. La comitiva que portava pancartes reivindicatives, ha fet sentir el seu malestar per les formes en les que han estat acomiadades; d’un dia per l’altre i sense notificació prèvia.

Julia Luceño, delegada sindical dels treballadors de l’empresa explica que si no es soluciona la seva situació, demà presentaran denuncies contra l’empresa per tal de poder cobrar les indemnitzacions corresponents.

Ahir les treballadores també es van manifestar a les portes del domicili del propietari de l’empresa a Tordera, i avui s’han concentrat a PLF, on han estat acompanyades pels mossos d’esquadra.
Les mobilitzacions pretenen forçar al propietària regularitzar les seves indemnitzacions.

El propietari de l’empresa, que regenta altres negocis de diferents temàtiques, no ha donat resposta a les demandes dels treballadors, segons sempre la versió dels empleats que també han assegurat que no és la primera vegada que amenaça amb tancar l’empresa.

Inmotac es dedica a la fabricació de tapisseria i catifes per a l’automoció. El seu principal client era Trety de Maçanet una empresa inmersa en un expedient de regulació.
Divendres passat quan les treballadores anaven a la feina es van trobar les portes tancades i un gestor amb les cartes d’acomiadament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics