Detecten un conductor parlant pel mòbil, sense carnet i amb documentació falsa a Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En un control rutinari de trànsit, la Policia Local de Calella va aturar un vehicle en observar que el conductor parlava per telèfon mòbil. L’home circulava sense permís i amb documentació falsa.

Els fets es van produir el passat 1 de juny, a les 7 de la tarda, a la carretera d’Horsavinyà. Després d’efectuar les corresponents comprovacions informàtiques, els agents van poder verificar que el conductor no disposava ni permís de conduir, ni d’assegurança de responsabilitat civil. A més, el vehicle tenia un número de matrícula que constava de baixa definitiva amb data 28 de febrer de 2007.

El vehicle va ser ingressat al dipòsit municipal. Tot seguit, els agents van comprovar que el número de bastidor del vehicle tampoc coincidia amb les dades de la matrícula, ni amb la documentació aportada pel propi conductor. Segons informa la Policia Local de Calella, es van instruir diligències penals per presumpta falsificació de document públic.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics