URGENT

L’exportaveu del PP al parlament diu que els catalans han de ser curosos amb les seves reivindicacions sobre l’idioma per evitar fer el ridícul a Europa.

Compartiu aquesta història

Carina Mejías, que aquests matí ha fet campanya a PLF, ha assegurat als micròfons de RP, que el PP defensa el català i ho continuarà fent, però que cal que els catalanoparlants siguin curosos a l’hora de demanar major presència a les institucions europees per evitar el ridícul. Segons Mejías i altres problemes més importants a Catalunya i pels catalans que no pas la llengua catalana.

Mejías assegura que algunes de les declaracions de dirigents populars sobre la llengua han estat agafades fora de context, i que la seva formació defensa el dret a conèixer i usar la llengua catalana.

A PLF Mejías s’ha entrevistat amb diferents associacions del municipi per explicar-los la importància de participar en els comicis de diumenge i s’ha mostrat segura que el PP guanyarà les eleccions.
Mejías, que ha estat convidada pel PP local, ha lamentat els atacs personals i partidistes durant la campanya electoral. En aquest sentit la que fins a finals de l’any passat va ser portaveu dels populars al parlament de Catalunya, ha defensat a Mayor Oreja i a Vidal Quadres d’aquells que els critiquen per ser massa de dretes, i assegura que els dos candidats tenen més categoria política que molts dels seus rivals.

La visita de la popular tanca la campanya electoral a PLF, on ens han visitat diferents personalitats polítiques per explicar els programes electorals dels seus respectius partits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics