URGENT

Prop de 6400 palafollencs estan cridats a les urnes el proper diumenge.

Compartiu aquesta història

La Junta Electoral suspèn el taller de participació ciutadana sobre energia sostenible de Malgrat.El taller està inclòs en el Pla d’Acció d’Energia Sostenible, que és un document on es concreten les accions que ha de dur a terme l’Ajuntament per complir amb el Pacte d’Alcaldes que va signar el passat mes de febrer a Brussel·les, i que s’havia de celebrar avui a les 19 h a l’Oficina Local d’Habitatge.

La Junta Electoral d’Arenys de Mar, a petició de CiU va comunicar ahir a l’Ajuntament la suspensió d’aquest acte ” tenint en compte que podria realitzar-se en qualsevol data fora del període de la campanya electoral”.

Segons el consistori la Regidoria de Medi Ambient ja ha comunicat aquesta suspensió a tots els participants que s’havien inscrit.

 

 

PLF tindrà en aquestes eleccions europees, un 3.5% més d’electors que en les passades eleccions a les Corts Espanyoles de l’any passat. En total 6377 electors que a partir de les 8 del matí ja podran dipositar el seu vot en els 3 col·legis electorals que, com és habitual, s’instal·laran al nostre municipi.

El més important, allà on hauran de votar els veïns de Sta. Maria i el Centre, estarà ubicat al CEIP Les Ferreries de PLF. En aquests centre hi haurà 6 meses.

A St. Lluís, a la fabrica el Forroll, s’instal·laran 2 meses electorals, on hi votaran els veïns d’aquesta zona.

L’últim centre electoral serà a les antigues escoles de St Genís, actual seu social del municipi, on s’instal·larà una mesa per tal que votin els veïns de St Genís i Ciutat Jardí.

Ara fa 5 anys, en els últims comicis europeus, PLF va registrar la participació més baixa de tots els comicis celebrats des de la restauració democràtica. En aquelles eleccions van votar el 37.7% dels palafollencs.

Les urnes es tancaran a les 8 del vespre. 10 minuts abans començarà el programa informatiu de RP, que analitzarà els resultats d’aquests comicis a nivell local, català i espanyol. Ho farà amb la presència de diferents polítics del nostre municipi. Seguirem l’escrutini palafollenc amb redactors a cada centre electoral del nostre poble i amb especial atenció a l’escrutini català i espanyol. També parlarem amb polítics catalans que ens valoraran els primers resultats definitius i analitzaran el dibuix electoral d’aquests comicis al parlament europeu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics