URGENT

L’Oposició de Malgrat reclama més informació sobre el possible cobriment de la riera a Can Feliciano.

Compartiu aquesta història

Ahir coneixíem l’existència d’un conveni entre l’ACA i l’Ajuntament, pendent d’aprovar per les dues administracions, per tal de tirar endavant les obres de canalització pendents a la riera de PLF al seu pas per Malgrat.

El document no parla de la possible cobertura del tram de Can Feliciano, però l’alcaldessa de Malgrat va confirmar a aquesta emissora que el projecte inicial presenta un augment del reforç del laterals de formigó, i que ara el consistori està estudiant si amb aquest reforç seria viable cobrir en un futur.

Els grups a l’oposició a Malgrat, contraris a aquesta cobertura, demanen més informació al respecte per que asseguren desconèixer aquest reforç dels lateral.

Teresa Verdaguer d’ERC, diu que tot i que el conveni no reconegui cap cobertura, les intencions del govern del Malgrat són clares i pretenen cobrir aquests tram. Tot i això assegura que continuaran lluitant en contra d’aquesta actuació.

Des de CiU, la portaveu Neus Serra assegura que l’ACA es renta les mans amb aquests conveni, ja que serà l’Ajuntament de Malgrat qui licitarà i executarà les obres d’aquests tram de Can Feliciano.

Per últim Josep Maria Lasheras, d’ICV-EUA, continua defensant la no cobertura de la riera i que en tot cas s’hauria de retornar al projecte inicial del 2004, on no hi apareix aquesta opció.

Les tres formacions valoren positivament la resta de punts del conveni, com ara les actuacions a la gola de la Riera, a la pl de l’ancora, i la prevista al Parc Francesc Macià.

Avui, la Plataforma Salvem l’Arbreda ha anunciat una assemblea urgent per tal de tractar aquests nou conveni entre l’ACA i l’Ajuntament de Malgrat, un conveni que serà portat a aprovació al plenari del consistori aquests proper dijous a la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics