URGENT

Unes obres tallaran dissabte la circulació de trens entre les estacions d’Arenys i Mataró.

Compartiu aquesta història

La circulació de trens de rodalies per la línia 1 del Maresme, entre Mataró i Arenys de Mar, es veurà interrompuda el proper dissabte, 6 de juny, durant tot el dia, per les obres d’un pas subterrani.

Com alternativa, la companyia Renfe posarà a disposició dels passatgers prop d’una trentena d’autobusos que cobriran aquest trajecte per carretera. Segons ha informat la companyia ferroviària, també hi haurà agents de seguretat i informadors desplegats a les estacions afectades per donar informació dels canvis de la jornada. La resta de trens de la línia 1, entre l’estació d’Arenys i Blanes; i des de Mataró a Barcelona, circularan amb normalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics