La plataforma Salvem l’arbreda de Can Feliciano impugnarà qualsevol acord que prevegi el cobriment de la riera.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat, nascuda arran de la mobilització popular que a l’estiu del 2007 va aturar les obres de canalització de la riera de Malgrat, ja s’ha posicionat davant l’anunci fet la passada setmana del conveni entre l’ACA i l’Ajuntament per tirar endavant les obres pendents de canalització d’aquesta riera malgratenca.

La plataforma apunta a la direcció del PSC català, i més concretament al secretari d’organització socialista José Zaragoza, com a responsables del canvi de timó de l’ACA, que ha passat de presentar un projecte alternatiu a l’aprovat el 2004 , a acceptar retornar al 1r projecte de canalització. La plataforma acusa a l’ACA de manca de lideratge i en un comunicat critica l’actitud de Conxita Campoy i la resta de l’equip de govern local.

Davant l’anunci del conveni entre l’ACA i l’Ajuntament, l’entitat ha assegurat que continuarà amb els camins legals possibles per tal d’evitar que es canalitzi la zona a través d’un calaix de formigó. També asseguren que en cap projecte hi ha la possibilitat de cobrir el tram de Can Feliciano i que impugnaran qualsevol acord en aquests sentit.

L’entitat acusa a Campoy de desinformar intencionadament per crear il·lusions falses als veïns de la zona de la riera.

Dijous, en el ple municipal, es tornarà a parlar d’aquesta riera de PLF al seu pas per Malgrat, que s’ha convertit en un mal de cap per l’equip de govern local i per les administracions com l’ACA que manté silenci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics