URGENT

La plataforma Salvem l’arbreda de Can Feliciano impugnarà qualsevol acord que prevegi el cobriment de la riera.

Compartiu aquesta història

L’entitat, nascuda arran de la mobilització popular que a l’estiu del 2007 va aturar les obres de canalització de la riera de Malgrat, ja s’ha posicionat davant l’anunci fet la passada setmana del conveni entre l’ACA i l’Ajuntament per tirar endavant les obres pendents de canalització d’aquesta riera malgratenca.

La plataforma apunta a la direcció del PSC català, i més concretament al secretari d’organització socialista José Zaragoza, com a responsables del canvi de timó de l’ACA, que ha passat de presentar un projecte alternatiu a l’aprovat el 2004 , a acceptar retornar al 1r projecte de canalització. La plataforma acusa a l’ACA de manca de lideratge i en un comunicat critica l’actitud de Conxita Campoy i la resta de l’equip de govern local.

Davant l’anunci del conveni entre l’ACA i l’Ajuntament, l’entitat ha assegurat que continuarà amb els camins legals possibles per tal d’evitar que es canalitzi la zona a través d’un calaix de formigó. També asseguren que en cap projecte hi ha la possibilitat de cobrir el tram de Can Feliciano i que impugnaran qualsevol acord en aquests sentit.

L’entitat acusa a Campoy de desinformar intencionadament per crear il·lusions falses als veïns de la zona de la riera.

Dijous, en el ple municipal, es tornarà a parlar d’aquesta riera de PLF al seu pas per Malgrat, que s’ha convertit en un mal de cap per l’equip de govern local i per les administracions com l’ACA que manté silenci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics