Malgrat opta a un dels premis d’energia de la Diputació de BCN.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

52 candidatures opten enguany als Premis “Millor iniciativa d’estalvi d’aigua” i “Millor iniciativa d’estalvi d’energia 2008”, convocats per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. Cada convocatòria atorga un primer premi de 6.000 euros i un accèssit de 3.000 euros, per a cadascuna de les categories. D’aquestes 52 candidatures, 33 són sobre projectes d’estalvi d’aigua i 19, sobre estalvi d’energia. En aquesta última candidatura hi concorre Malgrat de Mar.

El municipi veí participa en la categoria, corresponent als municipis entre 5 mil i 50 mil habitants, juntament amb 8 pobles més com Esplugues de Llobregat, Manlleu, Capellades, Calella, Sant Just Desvernn i Tona.

Els Premis de la Diputació de Barcelona pretenen distingir aquelles actuacions que els ajuntaments i agents socials del territori porten a terme en matèria d’estalvi d’aigua i d’eficiència energètica, així com del foment de les energies renovables.

El lliurament dels premis el pròxim dimecres 10 de juny, a les 7 de la tarda, amb un acte festiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics