URGENT

Pinya de Rosa continua denunciant les actuacions al paratge, ara amb una reunió popular.

Compartiu aquesta història

Malgrat que el tècnic forestal de la Selva conclogui que el desbrossament realitzat a la finca de Pinya de Rosa és correcte i tingui el suport del Departament de Medi Ambient, l’associació Pinya de Rosa no abandona el seu principi de denúncia a les actuacions dutes a terme en aquest paratge.

Per aquest motiu, ha convocat una reunió per al dilluns, al teatre de Blanes, sota el lema “Aturem de nou la destrucció a Pinya de Rosa”.
La intenció de l’acte és explicar què és un bosc i per què hi ha una necessitat de protegir-lo. A més, servirà perquè la ciutadania prengui consciència de les tasques que s’han estat desenvolupant a la finca com el desbrossament amb maquinària pesada i la instal·lació d’una tanca de filat metàl·lic. Actuacions totes que han aixecat un al·luvió de crítiques per part de l’entitat mediambiental i diverses institucions de la comunitat científica de Catalunya, com el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), diversos departaments de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de Girona i la Institució Catalana d’Història Natural.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics