URGENT

Geli diu que el Maresme és líder en atenció a persones amb adiccions.

Compartiu aquesta història

La consellera ha inaugurat la nova unitat per a malalts mental a l’Hospital de Mataró. Tot i que inicialment hi haurà 30 llits per a adults i 6 per a nens, la nova àrea té una capacitat de 54 llits per donar servei a una població d’uns 400.000 habitants.

Els nous espais substitueixen els llits que fins ara hi havia a les plantes del mateix hospital, així com a l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. La consellera de Salut, Marina Geli, que va inaugurar l’espai ahir, assegura que amb unitats com la de l’Hospital de Mataró es ‘retorna la dignitat’ a les persones amb malaltia mental. Marina Geli ha dit que El Maresme disposa d’un gran servei d’atenció cap a les persones amb diverses patologies, destacant que la nostra comarca és líder mundial en l’atenció a les persones amb patologies com addiccions a les drogues i al joc. A la inauguració del centre sanitari hi va actuar l’orquestra de la Bona Sort, la proposta musical des del centre de dia del Molí d’En Puigverd de PLF i del centre de Malgrat de Mar.

 ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics