Encara hi ha temps per sol.licitar les ajudes al lloguer a PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquestes ajudes provinents de la Generalitat de Catalunya estan destinades a ajudes al pagament mensual del lloguer d’immobles per a persones empadronades a PLF. Enguany aquestes ajudes es gestionen des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de PLF, ubicada al mateix edifici consistorial. A hores d’ara una desena de persones ja han demanat aquesta ajuda des de PLF.

Aquestes ajudes determinen una quantitat en funció del considerat un lloguer just, és a dir, l’ajuda varia segons el nivell adquisitiu del sol.licitant podent arribar com a màxim a una ajuda mensual de 240€ pel pagament del lloguer.

Per accedir a aquestes ajudes governamentals cal presentar el contracte de lloguer per a un mínim de 12 mesos i acreditar estar al corrent de pagament. També es sol.liciten algunes dades econòmiques per tal de fer els barems de la quantitat subvencionada que es rebrà.

Aquestes ajudes estan especialment dissenyada per a jubilats, persones immigrants i en general per a persones amb una situació precària.

Els formularis per sol·licitar aquestes ajudes es pot trobar tant a l’Ajuntament com a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF, i el termini de presentació de sol·licituds acaba el proper dissabte dia 20 de juny. La formalització de la sol.licitud cal fer-la al mateix Ajuntament en horari de matí.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics