URGENT

Aquests diumenge arriba la 2a edició del PLF TotCanvi.

Compartiu aquesta història

La fira d’intercanvi i venda de productes de segona mà arriba de nou aquests diumenge avalada per l’èxit de la seva primera edició, celebrada al mes de març.

A la fira d’intercanvi, organitzada per l’ACEP, RP i l’Ajuntament hi podreu comprar o intercanviar objectes en bon estat de conservació a un preu baix. També podeu oferir-vos com a mestres particulars, cangurs i d’altres serveis de forma gratuïta en una parada habilitada a l’intercanvi de serveis. El president de l’ACEP, Francesc Tresserras, explica què és el que es podrà trobar diumenge a la fira del PLF TotCanvi.

La 1a edició va ser un èxit i per això els organitzadors han apostat per repetir l’experiència sols 3 mesos després, i amb la voluntat de tenir una periodicitat constant al nostre municipi. Segons Tresserras, la intenció és fer 4 fires l’any.

De fet cada dia són més les persones que prefereixen comprar a baix preu objectes de segona mà o bé buscar l’intercanvi d’objectes com a nou concepte alternatiu de compravenda.

Les persones interessades en participar encara es poden adreçar a El Cafè per formalitzar la seva inscripció, que es pot aconseguir a la plana web del consistori, juntament amb les bases de participació.

La Palafolls TotCanvi, tornarà a celebrar-se a la plaça Fòrum Palatiolo, al centre del poble, de 10 a 14 del matí i en aquesta ocasió la jornada serà animada per la banda i el grup de combo de l´Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls.

Aquest mateix dia 14 també es podrà veure durant tot el dia al carrer Major les catifes de flors de corpus i es podrà gaudir de l´actuació musical dels grallers de la Colla Gegantera de Palafolls.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics