URGENT

RP entrevistarà la propera setmana als 5 caps de llista de PLF.

Compartiu aquesta història

El programa Assumptes Interns acabarà la temporada la propera setmana i ho farà tancant la ronda d’entrevistes amb els polítics locals. En concret de dilluns a divendres, passaran els 5 líders polítics del nostre municipi, iniciant el torn el regidor portaveu d’Iniciativa Juan Andrés Osorio, el dilluns després de l’informatiu del migdia.

Dimarts serà el torn de Jordi Pedemonte, d’Esquerra Republicana i dimecres s’asseurà als estudis de RP, el dirigent del PP, Óscar Bermán.

Les dues últimes entrevistes, dijous i divendres, estan reservades pels dirigents dels dos partits polítics que formen el govern local; CiU i PSC. Dijous serà Xavier Dalmau l’entrevistat i divendres s’acabarà el programa Assumptes Interns amb l’entrevista a l’alcalde de PLF Valentí Agustí.

D’aquesta manera, tots els regidors, tant de govern com d’oposició, hauran passat pel programa per tal d’explicar l’actualitat política del nostre municipi, a través dels seus protagonistes. Amb aquestes entrevistes hem conegut alguna de les iniciatives promogudes des del consistori palafollenc pel que queda de legislatura.

Les entrevistes als líders polítics palafollencs es podran escoltar en directe després de l’Informatiu del Migdia de la 1 , amb repetició després de l’Informatiu de les 3 del migdia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics