URGENT

PLF comença una campanya de control de les terrasses d’estiu.

Compartiu aquesta història

Amb l’arribada del bon temps molts bars i restaurants del nostre municipi decideixen muntar una terrassa a l’exterior dels seus establiments. Alguns d’aquests negocis, però, no tenen el corresponent permís d’ocupació de la via pública, un document que cal sol·licitar a l’Ajuntament i pagar la corresponent taxa.

És per això que aquest cap de setmana la policia local de PLF ha iniciat una campanya de control d’aquestes terrasses per tal que totes elles s’adiguin a la normativa local i, per tant, sol·licitin els permisos corresponents i abonin l’import de la taxa d’ocupació pública. Ho explica el sergent de la Policia Local de PLF, Marc Penya.

Els establiments que vulguin tenir la seva terrassa a la via pública, és a dir en carrers, vorals o places, han de sol·licitar-ho a l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de PLF, juntament amb un projecte en el que ha de constar el nombre de taules i cadires així com la seva ubicació exacte a la via pública.
Els bars i restaurants que no compleixin la norma seran sancionats segons es contempla en la normativa municipal vigent.

La taxa a pagar per l’ocupació lucrativa de la via pública és d’1€ amb 40 cèntims cada mes per cada metre quadrat ocupat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics