URGENT

Demanen un referèndum per decidir el futur de Can Feliciano.

Compartiu aquesta història

Dijous passat l’Ajuntament de Malgrat va aprovar el conveni amb l’ACA per tal d’acabar les obres pendents al municipi. El conveni dóna prioritat al tram de Can Feliciano, davant la Policia Local, on el projecte original preveia la canalització de la riera amb un calaix de formigó en forma d’U. Les obres es van aturar l’any 2007 per la pressió popular i no ha estat fins ara que l’ACA i l’Ajuntament s’han posat d’acord per poder tirar endavant les obres retornant al projecte original aprovat l’any 2004.

Un cop es van aturar les obres, l’ACA va presentar un projecte més respectuós amb l’entorn natural del tram, un projecte que no ha comptat amb el suport de l’equip de govern que ha prefereit tirar endavant el 1r projecte aprovat.
Els impulsors de la mobilització popular del 2007, en canvi defensen el 2n projecte presentat per l’ACA i per això han demanat a l’Ajuntament que organitzi un referèndum popular al municipi per tal que siguin els malgratencs els que decideixin què cal fer amb aquests tram de la riera.

La proposta, però no ha tingut el vist-i-plau del govern local. Conxita Campoy, l’alcaldessa del municipi considera que un referèndum seria una pèrdua de temps i que explica que la Plataforma no pot autoproclamar-se la veu dels malgratencs.

Campoy va manifestar al ple de la setmana passada la seva voluntat de cobrir la riera, tot i que l’ACA va assegurar al seu dia que no contemplava aquesta opció.

La Plataforma ciutadana ha manifestat la seva petició de referèndum aquests cap de setmana amb la realització d’una catifa de flors reivindicativa en la diada de Còrpus.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics