URGENT

Iniciativa no tanca la porta a entrar al govern de PLF.

Compartiu aquesta història

Els ecosocialistes han obert la porta de nou a la seva entrada al govern després de les primeres temptatives per part del PSC just després de les eleccions, unes temptatives que segons el seu portaveu s’han anat repetint en aquests 2 anys.

Ahir Juan Andrés Osorio assegurava a RP, que és possible la seva entrada dins l’actual govern municipal, format pel PSC i per CiU, sempre i quan Iniciativa pugui ostentar alguna de les carteres, que segons Osorio s’adiuen més amb el programa electoral de la formació, com ara educació, Medi ambient, cultura o joventut. El regidor portaveu d’Iniciativa considera un error que la formació tingui responsabilitats de governació en qualsevol govern.

Osorio era preguntat sobre la possibilitat de formar un govern de concentració al municipi si la situació econòmica empitjora, i no va tancar la porta a la seva entrada al govern de PLF.

Avui precisament es farà el ple de la crisi, una sessió plenària extraordinària que ha de debatre diferents mesures i propostes davant la crisi econòmica. Una d’aquestes mesures, la més comentada és la demanda que feia l’alcalde la passada setmana per la que sol·licitava a la Generalitat que es fes càrrec de part de la despesa de la Policia Local o bé que els mossos assumissin competències d’aquests cos, per tal d’abaratir les despeses.

Osorio va assegurar que el que manca a l’actual equip de govern és imaginació per buscar solucions als problemes i que el primer que cal fer és abandonar la política de malbaratament dels fons públics, exemplificant-ho en les papereres ou.

Osorio va explicar que la Policia local pot fer un servei de proximitat i que això s’ha d’aprofitar per demanar alguna de les competències dels mossos passin a la policia local, juntament amb el seu finançament.

L’ecosocialista va tornar-se a mostrar asceptic sobre els llocs de treball previstos a la planta d’Inditex a PLF, dels que assegura que ara com ara no existeix cap demanda de feina ni al Servei Català d’ocupació ni al Punt d’Informació de PLF i que només es traslladaran els treballadors ja existents a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics