URGENT

Jordi Pedemonte demana un PLF més humà i critica la manca de decisió dels regidors de govern.

Compartiu aquesta història

En una entrevista ahir a RP, el regidor portaveu d’Esquerra al nostre municipi, Jordi Pedemonte, va reclamar tornar a les polítiques més humanes en matèria de creixement del poble. Segons Pedemonte PLF havia apostat fermament en d’altres mandats en fer un poble pels palafollencs, amb places i jardins, mentre que l’aposta actual d’edificis de disseny havia arraconat aquesta política, segons el regidor més humana.

Per altra banda Esquerra no es planteja entrar al govern local, tot i que respecte la possible entrada d’Iniciativa. La participació ecosocialista quedava oberta després de l’entrevista al líder d’Iniciativa dilluns passat. Pedemonte explica que entrar en un govern, on un dels socis té majoria absoluta, els fa numèricament prescindibles.

Pedemonte va assegurar que el govern palafollenc és dirigit principalment per l’alcalde, Valentí Agustí i insinua que els regidors de govern no tenen marge d’actuació dins les decisions polítiques a PLF, ja qui decideix on s’inverteix és el propi Agustí.

El regidor va demanar al govern local responsabilitat en les mesures que es prenen i va demanar que es facin els estudis corresponents a l’hora d’actuar, per tal de no crear frustracions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics