URGENT

La crisi econòmica protagonitza un ple extraordinari avui a PLF

Compartiu aquesta història

A partir de les 8 , i en directe per RP, el consistori palafollenc es reunirà en ple per tractar monotemàticament la crisi econòmica. Ho farà amb una ordre del dia de 6 punts que inclou una primera part d’informació i un altra part de propostes per tal de fer front a situació de crisi actual.

En l’apartat d’informació es preveu que es doni compte de la situació actual del pressupost del consistori del 2009 així com dels factors socioeconòmics de PLF, com ara les dades d’atur al nostre poble.

També s’explicarà quines mesures s’han pres fins al moment des de l’Ajuntament per afrontar la crisi.

Aquests són els punts 1 i 2. La resta de punts són les propostes que es pretenen prendre a partir d’ara. Hi ha propostes de caire administratiu i de gestió i n’hi ha de polítiques per millorar el finançament local.
Entre les propostes hi ha una moció presentada pel PP que sol·licita la devolució de l’IVA generat en la contractació de les obres del pla Zapatero. Uns diners que composarien un fons especial per als consistoris.
De moment només es coneixen públicament algunes de les mesures que es presentaran avui, com una pretesa reducció substancial del pressupost de cara al proper exercici 2010, i la proposta més polèmica que parla de sol·licitar a la Generalitat que pagui part del cost de la Policia Local o bé que els mossos assumeixin alguna competència del cos palafollenc per tal d’abaratir despeses al consistori, una proposta que no compta amb l’aprovació de l’oposició, tal i com han explicat les formacions polítiques a aquesta emissora.

La sessió, que començarà a la 8 del vespre i serà seguida en directe per RP, és de caràcter extraordinari i no inclou el torn obert de preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics