URGENT

L’ACA continua afirmant que no es cobrirà el tram de riera de Can Feliciano.

Compartiu aquesta història

Consultada per RP, l’Agència Catalana de l’Aigua, l’administració que té les competències en matèria de rieres a Catalunya ha confirmat que el conveni entre aquesta administració i l’Ajuntament de Malgrat no contempla cap cobriment de la riera en el tram de Can Feliciano.

Segons l’ACA dels cinc projectes constructius que s’han de desenvolupar en virtut del conveni, ja aprovat  pel consistori malgratenc, n’hi ha un, el referent al tram de Can Feliciano que “és idèntic al que va aprovar inicialment el Ple de l’Ajuntament i, per tant, en cap cas contempla la cobertura d’aquest tram”.

Aviat farà 2 anys que la mobilització popular va aturar les obres de canalització d’aquests tram de riera, i després d’estira i arronses entre les administracions local i autonòmica, s’ha arribat a l’acord de tirar endavant les obres de canalització.
Segons l’ACA la voluntat de cobrir aquests tram de l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, no es contempla en el projecte que sembla que finalment es durà a la pràctica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics