URGENT

Óscar Bermán diu que el PSC de PLF no té projecte, i que el govern es basa en l’alcalde.

Compartiu aquesta història

El líder dels populars palafollencs va ser entrevistat ahir al programa Assumptes Interns, i de nou va ser crític amb el govern local.

Bermán va considerar que el PSC local no té cap projecte polític i que les seves decisions es basen a partir del projecte personal de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí. Posa com exemple que el Palauet o la Biblioteca són dues d’obres pròpies d’Agustí.

Sobre la possibilitat d’un govern de concentració, Bermán assegura que no és el moment que el PP entri a formar govern amb els socialistes, amb majoria absoluta, per que la situació no ho requereix. Una de les mesures presentades dimarts en el ple de la crisi, va ser precisament un possible govern de concentració amb totes les forces representades al consistori.

Bermán va argumentar que la crispació política que s’ha viscut a l’Ajuntament en els últims anys era fruit de la manca d’experiència dels socialistes a governar amb una oposició que fiscalitzés i controlés l’acció de govern.

El líder dels populars també ha parlat de buscar punts d’acord amb el govern local en matèries econòmiques per tal de buscar solucions a la situació financera actual. Ho exemplifica amb les mocions de congelació d’impostos i la de retorn de l’IVA de les ajudes estatals als ajuntaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics