URGENT

RP obre la setmana que ve la temporada d’estiu.

Compartiu aquesta història

Com cada any la festivitat de St. Joan marca el final de la temporada regular de RP, i dona inici a la temporada estival. Un any més, la programació d’estiu estarà concebuda com a molt més lúdica, on el protagonisme total l’agafarà la selecció musical pròpia, la informació general i la participació dels oients.De nou el concurs dGorra agafarà les regnes de la temporada i al seu voltant pivotarà la programació d’entresetmana, amb premis diaris i setmanals. Entre els premis hi tornarà a haver els tradicionals d’entrades per a parcs aquàtics de la zona, entrades pel cinema, estades de cap de setmana, sopars en diferents restaurants de PLF i rodalies i un munt de premis més que ajudaran a fer passar els mesos d’estiu de forma més refrescant gràcies a les oportunitats lúdiques que s’ofereixen des del dGorra.

A l’estiu la majoria de programes habituals descansen, excepte els del cap de setmana que es mantenen regularment a la graella de programació d’estiu.

L’entrada de l’estiu marca també el final dels informatius de RP, que acaben avui i que no tornaran regularment fins passada la festa Major, al mes de setembre. Tot i això la plana web es podrà continuar consultant i a l’hora es programaran informatius de caire general durant la radiofòrmula estival. Les sessions plenàries continuaran fent-se en directe a través de RP com ja és habitual.

La programació d’estiu arriba aquests proper dia 25 de juny i s’allargarà fins la Festa Major.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics