RP obre la setmana que ve la temporada d’estiu.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada any la festivitat de St. Joan marca el final de la temporada regular de RP, i dona inici a la temporada estival. Un any més, la programació d’estiu estarà concebuda com a molt més lúdica, on el protagonisme total l’agafarà la selecció musical pròpia, la informació general i la participació dels oients.De nou el concurs dGorra agafarà les regnes de la temporada i al seu voltant pivotarà la programació d’entresetmana, amb premis diaris i setmanals. Entre els premis hi tornarà a haver els tradicionals d’entrades per a parcs aquàtics de la zona, entrades pel cinema, estades de cap de setmana, sopars en diferents restaurants de PLF i rodalies i un munt de premis més que ajudaran a fer passar els mesos d’estiu de forma més refrescant gràcies a les oportunitats lúdiques que s’ofereixen des del dGorra.

A l’estiu la majoria de programes habituals descansen, excepte els del cap de setmana que es mantenen regularment a la graella de programació d’estiu.

L’entrada de l’estiu marca també el final dels informatius de RP, que acaben avui i que no tornaran regularment fins passada la festa Major, al mes de setembre. Tot i això la plana web es podrà continuar consultant i a l’hora es programaran informatius de caire general durant la radiofòrmula estival. Les sessions plenàries continuaran fent-se en directe a través de RP com ja és habitual.

La programació d’estiu arriba aquests proper dia 25 de juny i s’allargarà fins la Festa Major.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics