Tall de llum avui i demà en diferents carrers de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La companyia elèctrica FECSA ENDESA ha informat que tan avui com demà hi haurà afectacions al subministrament elèctric de diferents zones del municipi. En concret les zones on es preveu la interrupció elèctrica són l’avinguda Costa Brava, la carretera b682, al carrer Afores i la carretera de Malgrat.Segons la companyia aquests talls han d’afectar avui de 9 del vespre i fins a mitjanit, i demà al matí de 2/4 de 10 a 2/4 d’1.Fecsa Endesa ha explicat que els talls es produiran per tal de fer tasques de manteniment de les instal·lacions que serveixen aquestes zones

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics