URGENT

Malgrat pretén cobrar per entrar al Parc de Francesc Macià

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat té la voluntat de fer pagar en un futur l’entrada al parc Francesc Macià, la zona lúdica i d’oci més gran del municipi.
Segons l’equip de govern la intenció és que els visitants del parc contribueixin al seu manteniment a partir d’una entrada simbòlica que s’estudiarà en el seu moment i que sols afectaria als visitants no malgratencs.

El parc s’ha convertit des de la seva inauguració en un dels punts de celebració tant d’aniversaris, comunions i dinars familiars, pel que és habitual veure el recinte ple, sobretot el cap de setmana.

La introducció del pagament a l’accés del parc no és una mesura inminent però l’alcaldessa de Malgrat la justifica assegurant que cal garantir un bon manteniment de les instal·lacions.

Una de les possibles vies de control d’accés és la nova targeta Malgrat Comercial, amb la que es permetria l’accés gratuït al recinte, que ja quan es va dissenyar comptava amb un tancament perimetral amb dues entrades principals.

A més l’Ajuntament està estudiant altres usos per a la targeta comerç impulsada per La Caixa i l’Associació de Comerciants de Malgrat Centre i presentada fa unes setmanes.

Tot plegat per tal de repercutir  el cost de diferents serveis als usuaris. En la mateixa línia Campoy assegura que s’està estudiant la implantació futura de l’aparcament de pagament al poble.

Tot i això Campoy explica que de moment sols s’està estudiant i que no hi ha data per posar-se a la pràctica.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics