URGENT

Óscar Bermán és reescollit president del PP palafollenc.

Compartiu aquesta història

Aquests estiu s’ha celebrat l’assemblea local del PP de PLF, en la que s’havia de reestructura el comitè executiu del partit local.

L’acte es va celebrar conjuntament amb un sopar en un restaurant de PLF, on segons fonts del partit es van reunir un centenar de persones, que van escollir l’única llista presentada. D’aquesta manera Óscar Bermán ha estat escollit de nou president del PP a PLF, carrec que ocupa des del 1996 ininterrompudament. Carles Pujol, repeteix com a secretari general del partit local, que a més té 3 vicesecretaries i 11 secretaries. El comitè també té un assessor jurídic i 5 vocals.
Segons Bermán el partit té com a prioritat governar el poble de PLF a partir de les properes eleccions i afrontar els reptes de la crisi econòmica que pateixen els ciutadans.

El líder popular ha qualificat la nova junta de continuista i explica que en els últims mesos hi ha hagut desavinences internes dins el partit destinades a desestabilitzar la formació. Creu que quan els partits estan consolidats, és habitual que hi hagi “ovelles negres”.

Al sopar- assemblea va comptar amb l’assistència del vicesecretari territorial del PP a BCN, el mataroní José Manuel López, el president de les Noves Generacions del Maresme, els presidents del PP de Calella i Cabrils així com també expresidents de la formació a St. Vicenç de Montalt i Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics