URGENT

PLF participa per primera vegada a les Jornades Europees del Patrimoni .

Compartiu aquesta història

Aquests proper cap de setmana es celebra a Europa les Jornades de patrimoni destinades a difondre el patrimoni, bàsicament arquitectònic de les diferents poblacions.
PLF participa enguany per primera vegada a aquestes jornades i ho fa programant dues visites, una dissabte i una diumenge a dos espais característics del nostre municipi.

Dissabte, a partir de les 5 de la tarda, es farà la visita guiada a les petjades defensives del s.XVI a St. Genís, en la que es visitarà i explicarà dues de les torres de vigilància d’aquests segle que es conserven al nucli de St. Genís; una la de l’Esglèsia romànica i l’altra la de Can Valldejuli, una de les masies més representatives de St. Genís.
Aquesta visita està organitzada per l’Associació de Veïns del poble, que s’ha convertit també en un motor cultural i de recuperació de la història de St. Genís.

Diumenge a partir de 2/4 d’11 del matí, serà el torn de la visita guiada a les restes conservades del Castell medieval de PLF i el seu entorn. En aquest cas el guia serà l’historiador Jesús Rodríguez.

Les dues visites són gratuïtes i no cal inscripció prèvia, només estar al punt de trobada a l’hora indicada. A St. Genís, dissabte a les 5 davant l’església, i diumenge a 2/4 d’11 del matí a l’esplanada del Castell.

Aquestes jornades europees són bàsicament la celebració arreu d’activitats destinades a difondre, descobrir i viure el patrimoni arquitectònic més proper que, sovint, és el més oblidat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics