URGENT

El Tast de Lletres arriba, després de l’estiu, amb Jordi Pàmies.

Compartiu aquesta història

De nou la revista RIP i l’Ajuntament de PLF ofereixen demà al vespre a la biblioteca Enric Miralles una nova sessió del tast de lletres, el cicle mensual de trobada amb els escriptor i persones relacionades amb la literatura.

Demà el convidat és l’escriptor lleidatà Jordi Pàmies, qui amb 31 anys va aconseguir el premi Joan Salvat-Papasseit per l’obra La meva casa. Ha aconseguit altres premis literaris, gràcies a la seva poesia, com el Carles Riba i l’any 1999 la Generalitat li va atorgar la Creu de St. Jordi.

En el tast de Lletres de demà Pàmies, recitarà també algunes poesies dels seus últims treballs que han tingut bona acceptació per la crítica. Abans però parlarà del seu concepte de poesia, tal i com avança el mateix escriptor a RP.

Per a Pàmies, la poesia, el gènere que ha cultivat des de jove, serveix per establir un vincle d’expressió d’emocions amb el lector a partir d’un text suggeridor.
Pàmies serà a partir de les 8 del vespre a la Biblioteca Enric Miralles en el tast de Lletres de PLF, un cicle per on ja han passat molts escriptors des que la periodista Núria Ribó obria el cicle el mes de juny del 2008.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics