URGENT

Protecció Civil de PLF realitza més de 400 hores durant l’estiu de vigilància forestal.

Compartiu aquesta història

El cos de voluntaris ha treballat conjuntament amb la Policia Local en les tasques de vigilància de la zona forestal del nostre municipi, així com en la protecció de les urbanitzacions.

En els mesos d’estiu han realitzat més de 400 hores de servei en les que s’han denunciat abocaments incontrolats, vehicles abandonats, i s’ha patrullat per comprovar el bon estat dels hidrants i les basses d’aigua dels bombers, així com inspeccionat els vials d’evacuació de les urbanitzacions.

Els voluntaris també han participat en l’extinció d’un petit incendi, al mes d’agost a Ciutat Jardí. Ho explica el tècnic de Protecció Civil i cap de la Policia Local de PLF, Marc Peña.

A banda de la seva funció de vigilància, Protecció civil també va fer una xerrada oberta als veïns de Ciutat Jardí, on els van assessorar sobre l’actuació davant d’un incendi forestal en aquesta urbanització, la més gran de PLF i envoltada de boscos.
El cos té actualment 24 membres, i les persones que vulguin formar-hi part han de superar un curs de 24 hores, i complir altres requisits tal i com explica el mateix Marc Peña.

Els voluntaris també han donat suport a la Policia Local en diferents accidents de trànsit, i han participat activament en la regulació del trànsit en la passada Festa Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics